A könyvek imádata és az adózás

KATA videó tanfolyam

Mindig is érdekeltek a könyvek és valószínűleg az irántuk tanúsított imádatom volt az, ami arra vitte életem útját, hogy egy antikváriumot nyissak. Ebben a döntésben a családom teljes mértékben hülyének tartott, hogy a mai világban én egy ilyenbe ölöm a pénzem, ahelyett, hogy valami értelmesebb dolgot csinálnék. De azt ők sem tudták, hogy miben rejlik az én „tudományom”. Ennek a megnyitásához a könyvelőm javasolta, egy KATA videó tanfolyam elvégzését, mert akkor tudja ő garantálni, hogy akár nélküle is tudjam a pénzügyi ügyeimet rendezni.

KATA videó tanfolyam kezdőknek

Először is nagyon nem voltam otthon a könyvelés világában, így elképzelésem sem volt arról, hogy hol fogok én egyáltalán egy ilyen KATA videó tanfolyam kurzust találni, amikor a könyvelőm javaslatára megnéztem a katasleszek.hu weboldalt, ahol pont ilyen jellegű képzéseket indítanak olyan formában, hogy az emberek könnyedén tudják elsajátítani az adózás eme formájának minden fortélyát.

KATA videó tanfolyam haladóknak

Természetesen mielőtt belevágtam volna ebbe a KATA videó tanfolyam letöltésébe, elkezdtem a neten utánanézni milyen más lehetőségeim lennének még, ha okosítani akarnám magam. Sokat keresgéltem, de szerencsére nem zavarodtam össze, mert szinte minden keresési találatom olyan volt, hogy a városba kellett volna másokhoz és különböző időpontokhoz igazodnom, amit kimondottan utálok. Ezt a kurzust pedig otthonról tudtam elvégezni, amely lássuk be nagyon szimpatikussá tette.

Miért is mondtam, hogy annyira nem vagyok hülye, hogy az internet világában én pont egy antikváriumot akarok nyitni? Hát, azért mert speciális könyveket fogok csak és kizárólag árulni és ez pedig a gyerekkönyvek és a gyerekfejlesztő könyvek, amelyekre hosszas kutató munkám során jöttem rá. Anyukák és a gyerekek egyszerűen falják az ilyen típusú könyveket és örömöt lelnek benn, hogy ha ezeket elképesztő olcsón tudják megvásárolni. Ezért nem is gondolkodtam sokat és a KATA videó tanfolyam anyagát letöltöttem, és már másnap neki is kezdtem a katasleszek.hu tanulásnak.

Elég gyorsan tudtam haladni az anyaggal, mert elképesztő módon tökéletesre volt szerkesztve a KATA videó tanfolyam, és még azt is meg merem kockáztatni, hogy perverz módon élveztem is a tanulást. Amit azért lássuk, be ennyi idős fejjel eléggé hülyén hangzik hallani egy felnőtt embertől. De hát ez volt az igazság. Amikor az anyag végénél jártam, gondoltam elmegyek a könyvelőmhöz, hogy nézzük át mennyit haladtam a KATA videó tanfolyam betanulásával és kértem, hogy vizsgáztasson le, mert szerettem volna látni és tudni, hogy hol tartok. Mert nem akartam becsapni magam, hogy tök jól haladok, miközben semmit sem értettem meg belőle.

Megnyugtatott, hogy igazán jól haladtam és ahhoz képest, hogy mindösszesen tíz napja kezdtem el a tanulást, máris elképesztő sokat tudok és akár már most rám lehetne bízni a katások bevallását, amivel akár neki is tudnék segíteni. NA ebből azért köszönöm nem kértem.

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.