Linképítés

Az internet világában is öldöklő verseny folyik az ügyfelek megszerzése érdekében és ha Ön figyelmen kivül hagyja a linképítés fontosságát, lemarad a versenyben, ami közvetlenül hozzájárul a jövőbeli  bevételeinek csökkenéséhez. Cégünk segítséget nyújt Önnek honlapja linkhálózatának hatékony és eredményes kiépítésében.
A linkeket kizárólag az Ön weboldalának témájához illő katalógusokba, linkmegosztókba regisztráljuk.

A linképítés a keresőoptimalizálási tevékenység fontos része, mely során weboldalunkra mutató linkeket helyezünk el releváns, honlapunk témájával egybecsengő környezetbe. A linképítési munkálatok elvégzésének kettős szerepe van:  egyrészt segítségével új látogatókat, leendő ügyfeleket csábíthatunk weboldalunkra,  másrészt pedig a találati listában is előkelőbb helyet foglalhatunk el.

Az internetezők többsége ha megoldást keres valamely problémájára, akkor vagy egyszerűen begépeli a keresett szót a keresőprogramba és a találati listában megjelenő ajánlatok között válogat, vagy pedig felkeres egy linkgyűjtő helyet és az ott megjelenő linkeket tekinti át. Ezért létfontosságú a weboldal tulajdonos számára, hogy minél több helyen  szerepeljen a hivatkozás és ezzel növeli annak esélyét,  hogy az internetezők rátalálnak honlapjára az internet világának dzsungelében.  A linképítőnek a linképítési stratégia kidolgozása során figyelembe kell vennie, mely célcsoportot szeretné megnyerni magának.
Ez azért lényeges, mert ha nem a megfelelő célközönséget veszi célba, akkor lehet, hogy tudja növelni a látogatottságot,
viszont ezek a látogatók nem válnak visszatérő olvasóivá az oldalnak, nem lesznek hűséges ügyfelek, vásárlók.

 

linképítés