Nézelődtem és következtetésre jutottam: Tommy Hilfiger szemüveg

Miért a Tommy Hilfiger szemüveg? Miért szeretjük annyira?

Édesapám és a párom, sőt még édesanyám is nagyon szereti a Tommy Hilfiger cuccokat. Főleg a ruhákat, de szerintem egy Tommy Hilfiger szemüveg sem esne rosszul nekik. Elsősorban a színek miatt van ez a „rajongás”. Anya, amikor csak teheti kék-piros-fehéres hord. Valahol a matrózstílussal való ismerkedése környékén alakult ki ez nála. És hozzáteszem, jól is áll neki. Apa meg egyszerűen szereti a minőségi, márkás ruhákat, akárcsak a párom.

Ebből a körtörténetből kifolyólag úgy döntöttem, hogy kapnak tőlem egy-egy szemüveget is. Csak, hogy teljes legyen a branding. Persze ez elsőre fejesugrás volt a mély vízbe, ami végül hátassal végződött. Nem az árak miatt. Arra lelkileg felkészítettem magam és osztottam-szoroztam, hogy megvalósíthassam ezt a célkitűzést. Egy Tommy Hilfiger szemüveg nem tartozik a legolcsóbb kategóriába, de cserébe sok mindent nyújt, azon kívül, hogy rajta van a márkajelzés.

Dioptriás vagy dioptria nélküli Tommy Hilfiger szemüveg? Anyának.

Bevallom, nagyon nehéz eldönteni, hogy a szüleimnek melyik Tommy Hilfiger szemüveg lenne a legmegfelelőbb. Mindketten rövidlátóak, és ez sajnos rosszabbodik a kor előrehaladtával. Az egyfókuszú lencsék általában bele tartoznak a keret árába, és emellé még olyan extrákat is kapunk, mint a tükröződésmentesítő réteg, az UV védelem, az extra erősítés és a szennyeződés- és portaszító réteg. Természetesen mindez felár ellenében tovább fokozható multifunkcionális lencsékkel. Mind a Tommy Hilfiger szemüveg kerete, mind a lencséi igen magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. A lencséket hitelesített műhelyben helyezik bele a szemüvegkeretekbe. Arról nem is beszélve, hogy 30 napos garanciát is vállalnak rá. Anyukámnak. egyrészt ez ideálisabb lenne, másrészt neki nagyon érzékenyek a szemei a fényre, ezért egy napszemüveg se lenne rossz. Volt már fényre sötétedő szemüvege, de annak a mértéke annyira alacsony volt, hogy csak otthon tudta hordani. Vezetéshez egyáltalán nem felelt meg neki.

Az optikában vásárolt Tommy Hilfiger szemüveg lencséinek igénylésekor meg kell adni a szemészeti adatokat, így a saját, egyedi igények szerint gyártják le azokat. Tehát nem előre vásárolt dioptriás szemüvegekről van szó, hanem tényleg orvosilag is megfelelő kiegészítőkről. Hogy őszinte legyek, számomra ez elsőre nem volt egyértelmű, de nagyon örülök neki. Már csak valahogy szert kéne tennem ezekre a bizonyos papírokra, anélkül, hogy lebuknék otthon. Anyának egy dioptriás Tommy Hilfiger szemüveg lesz a meglepetése. Legalább megszabadítom az divatjamúlt olvasószemüvegétől. Vékonyított üveggel, hogy a viselése ne legyen megterhelő neki. A színesített lencsén még gondolkozom. Lehet érdemes lenne barnás árnyalatút választani. Az ideális az lenne, ha megérdeklődhetném, a sötétedő lencsék, mennyire sötétednek be. Ha jobb minőségűek, mint az előző szemüvegei, akkor egyértelmű, melyiket választanám. Ahhoz túlságosan magas árkategóriába tartoznak, hogy kísérletezzek velük.

Dioptria nélküli Tommy Hilfiger szemüveg a férfiaknak

Lássuk. A Tommy Hilfiger szemüvegeket klasszikus formák, mint a Wayfarer, a Panto vagy a Cat-eye és a kiváló anyagminőség és hibátlan kidolgozás jellemzi. A magas minőségű műanyagból és fémből készült szemüvegkeretek többféle színben rendelhetőek: a decens szürkétől kezdve a fehéren, feketén és barnán át, egészen az arany és ezüst színekig. Mindez nagyszerűen hangzik. Persze az arany és ezüst kereteket kizárhatom. Nincs olyan ember a családomba, aki felvenné őket. Jobban szeretik a konzervatívabb megjelenésű kiegészítőket, amelyek egyben ápolt megjelenést is kölcsönöznek nekik. Ez különösen igaz a páromra, aki a sportos elegancia elkötelezett képviselője.

A páromnak a klasszikus pilótaszemüveg áll a legjobban, s ennek megfelelően egy nagyon vagány darabot választottam neki. Sötét lencsékkel és barna kerettel. Apa inkább a Wayfarer vonalat kedveli. Az ő esetében nem volt nehéz a döntés a Tommy Hilfiger szemüveg lencséjét illetően: sötét, fekete, UV szűrős. Szintén fekete kerettel. Amióta az eszemet tudom, mindig ezeknek megfelelő szemüveget választott magának. Sikeres vállalkozó révén igen sokat hozzátett az imidzséhez is.

Nekem is kell Tommy Hilfiger szemüveg! Beleszerettem egy kékbe, ami megy a biciklimhez

A nézelődés közben nekem is sikerült beleszeretnem egy világoskék, kerek keretes szemüvegbe. Pontosan olyan színű, amilyen vintage biciklit kinéztem magamnak, és egyből elképzeltem, ahogy ott tekerek, az én kis szemüvegemben. Anyához hasonlóan nekem is dioptriásra van szükségem. Én azonban távolra nem látok jól, ráadásul mindenképpen tükröződésmentes lencse kell. A vibráló vagy túl erős fények miatt fejfájásom van. Ennek vízlepergető réteggel ellátott lencséi vannak, amihez tok és tisztító kendő is jár. Ha nem is most rögtön, de talán a közeljövőben meglepem magamat vele. Első a család.

Kategória: Default | A közvetlen link.