Mosoda Budapest IX. kerületében

Ha az ember mosodát keres Budapesten, a mennyiségre nem lehet panasza. Ha nem is minden utcasarkon, de minden bevásárlóközpontban biztosan talál egyet. Vannak mosoda hálózatok, ipari mosodák, speciális vegytisztítók minden méretben. De ha az ember nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre, máris más a helyzet. Főleg, hogyha a kényelem is fontos!

Mosoda Budapesten – házhozszállítással?

2016-ot írunk, ma már a Tescoba sem kell lemennünk, ha nem akarunk, házhozjön a futár. Miért lenne ez másként a kényes ruháinkkal, kabátokkal? Van egy mosoda Budapest IX. kerületében: Óceán vegytisztító, ami pont ezt a szolgáltatást nyújtja. A weboldalon egyszerűen meg kell adni a címünket, hogy mikor szeretnénk, hogy kijöjjön hozzánk a futár a ruhákért, tisztítandó textilekért, illetve azt, hogy mit szeretnénk, mikor hozza vissza a tiszta, vasalt ruhákat. A futár a megadott időben csönget, elviszi a ruhákat, majd pár nap elteltével patyolat tisztán, vasalva hozza vissza őket. Fizetni is csak ekkor kell, ráadásul a teljes szolgáltatás ingyen van. Fizetni csak a mosoda szolgáltatásért kell, vagyis a házhozszállítás ingyenes. Nincs több sorban állás, szennyessel rohangálás, tiszta ruháért rohangálás, csak kényelem van és szép tiszta ruhák!

Szerszámok

Szerelőként dolgozok. Ráadásul a munkám a legkevésbé sem tiszta. Van, hogy eldugult lefolyókat kell tisztítanom, van hogy gázkazánokat szerelnem. Megtanultam, hogy a jó szerszám minden. Hiába jó a szakember, hogyha pocsék eszközökkel dolgozik. A legjobb favágót – életlen baltával – legyőzi a kezdő favágó, ha jó szerszáma van. Ezért én csak jó szerszám vásárlás párti vagyok. Szóval a jó szerszám fontos, és ugyanez igaz a jó munkaeszközre, általánosságban. Az Óceán tisztítószalonnál egyszerre 4-5 csúcsminőségű vegytisztító gép is forog, hogy mindenféle ruhát patyolat tisztává varázsoljon. Ezek a legjobb minőségű mosoda gépek Budapesten, és ez garancia a kiváló minőségű mosodai munkára.

Kategória: Mosoda Budapest | A közvetlen link.